Nyitólap Szolgáltatásunk Jótanácsok Áraink Kiszállási körzet Elérhetőség
Mosógép Mosogatógép Villanytűzhely Hűtő gép Bojler Egyéb kisgépek  
 

Hívjon!
06-30-861-45-57

mosogatógép javítás
villanytűzhely szerelés
hűtő gép javítás
mosógép szerelés
villany bojler javítás

Márkák:

Energomat, Electrolux, Ariston, Whirlpool, Zanussi, Energolux, Minimat, Siemens, Indesit, Midimat, Fagor, Ignis, AEG, Daewoo, Privileg, Ardo, Ariston, Bosch, Iberna, Privileg, Samsung, Miele, LG, Beko, Bauknecht, Weltec, NDK, Delton, Polar, Candy, Hajdu, stb.

 
Kérjük, hívása előtt tekintse meg kiszállási körzetünket! >>>
 
 

SZOLGÁLTATÁSUNK

 

Meghibásodott valamelyik háztartási készüléke?
Gyors javítást szeretne?
Hívjon minket! 06-30-861-45-57

 

 

Vállaljuk az ön otthonában szinte bármely típusú márkájú:

 • hagyományos és automata mosógép,
 • Háztartási Hűtőszekrény,
 • Fagyasztószekrény,
 • Fagyasztóláda,
 • Mosogatógép,
 • Centrifuga,
 • Villanybojler,
 • Mikrohullámú sütő,
 • Villanytűzhely,
 • Villanykályha,
 • Takarítógép,
 • Porszívó,
 • Elektromos fűnyíró,
 • Stb. javítását.

A javítást igyekszünk még a hibabejelentés napján elvégezni!

Az általunk beépített új gyári alkatrészekre, és az elvégzett munkára 6-12 hó GARANCIÁT vállalunk!

 

Szeretné, ha meghibásodott készülékét még aznap megjavítanánk?
Hívjon minket! 06-30-861-45-57

 

Tekintse meg árlistánkat és érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

Apróbb hibák a telefonos segítségünkel is megoldhatók, hívjon minket segítünk! Hasznos jótanácsaink is gyakran segítenek ügyfeleinknek.

Felújjított használt mosógépek, eladása garanciával!!

Szervizünk felültöltős Whirlpool és Ignis mosógépeket árul. Ezek a tipusok a legmegbízhatóbbak, ezért cégünk bátran vállal rájuk 12 hónap garanciát! A gépek szép esztétikai állapotban vannak!

Kiszállási díj nincs, javítás esetén!

Furcsa hangokat hallat a háztartási gépe? Esetleg nem működik?

Mi gyorsan és precízen oldjuk meg a háztartási gépek okozta gondokat, hogy Ön még hosszú ideig nyugodtan használhassa berendezését. Sok szerviz a hívás után csak napokkal, esetenként hetekkel később tud a helyszínre érkezni. Azonban mindenki tisztában van azzal, hogy vannak olyan fontos, mindennapi háztartási eszközök, mint a hűtőszekrény, a mosógép vagy a villanybojler javítása nem tűr halasztást.

Sokan halogatják a háztartási gépek javítását, mondván, hogy az nem baj, ha kicsit zörög, pedig komolyabb problémák is kialakulhatnak egy kezeletlen apróságból. Egy kicsit hangosabb porszívónak, egy kevésbé jól hűtő fagyasztónak vagy a mosógép dobban maradt csatnak akár csere is lehet a következménye.

Minél tovább halasztjuk a javítást, annál nagyobb az esélye annak, hogy a gép visszafordíthatatlan károsodást szenved. Éppen ezért fontos, hogy időben hívnak minket, így könnyedén megoldjuk a felmerülő problémákat.

Ha szakszerű, profi háztartási gép szervizre van szüksége, keressen minket!

Problémája van a hűtőszekrénnyel?

Sokan nem is gondolnák, de számos probléma egyszerűen orvosolható. A legtöbb hiba nem hiba, egyszerűen csak a körülmények mellékhatása, amelyek gyakran néhány perc alatt megszüntethetők. Természetesen, ha az alábbi listánkból már mindent kipróbált, akkor érdemes szakember segítségét kérnie, mert ebben az esetben valóban fennállhat meghibásodás.

Ha nem működik megfelelően hűtője vagy furcsa hangokat ad ki, először ellenőrizze a következőket:

Vizsgálja meg a csatlakozót, majd gondoljon vissza, mikor engedte le utoljára a hűtőt. Ha régen, akkor talán emiatt lehet.

Ha azzal a problémával találjuk szembe magunkat, hogy hiába vesszük magasabb fokozatra, nem hűt rendesen a hűtőgép, akkor az első és legfontosabb teendőnk, hogy megnézzük, rendesen be van-e dugva. Ezután ellenőrizzük egy másik géppel vagy fázisceruzával, hogy a konnektor vagy az elosztó áram alatt van-e. Ha erről megbizonyosodtunk, akkor az elhelyezéssel is gond lehet. Ha túl sok napfény éri, vagy hőforrás található a hűtőszekrény közvetlen közelében, az is okozhatja a gondot.

Amennyiben csupa jég a hűtő fala, azt okozhatja a túl sokat vagy túl sokáig nyitva lévő hűtőajtó, illetve akkor is előfordulhat ez a jelenség, ha már öreg a hűtő.

Amennyiben problémája van hűtőszekrénnyel vagy más háztartási gépekkel kapcsolatban, keressen bizalommal!

A mosógép javítása

Előfordul háztartásunkban, hogy egyes gépeink meghibásodnak, elromlanak, azonban nem kell rögtön új gépet vásárolni! Egy jó szakember hamar orvosolhatja a problémát és így nem kell feleslegesen nagy kiadásokba bocsátkozni.

A mosógép gyakran használatos háztartási gép így az idők során egyes alkatrészek tönkremehetnek, elöregedhetnek. Számos esetben nincs is nagy problémáról szó, csupán gyakori típushibákról, melyek függhetnek a márkától, szériától és a használat gyakoriságától.

A leggyakrabban előforduló hibák:

 • Szivattyúhiba, dugulás: A mosógép nem engedi ki a vizet.
 • Fűtőkör hiba: Nem melegíti a vizet a gép.
 • Furcsa zajt ad ki a mosógép: Idegen tárgy került be a gépbe, elöregedett az ékszíj, vagy a dobbal kapcsolatos probléma lépett fel.
 • A dob nem forog: Ékszíj probléma, motorhiba, vagy rosszul lett bezárva a gép.
 • Furcsa szag: Leggyakrabban a lerakódott mosószer, vízkő okozza, melyben elszaporodnak a baktériumok.
Ez a néhány pont általános és gyakori mosógéppel kapcsolatos problémákat sorol fel, azonban számos más eset is előfordulhat. Fontos hangsúlyozni, hogy minden hiba egyedi és külön vizsgálatot igényel. Kérje szakember segítségét, a gyors hibaelhárítás és a balesetek megelőzése végett. Forduljon cégünkhöz bizalommal és mielőbb igyekszünk elhárítani a problémát!

Meghibásodott a háztartási kisgépe?

Hívjon minket és megjavítjuk kisebb háztartási gépét is!

Számtalanszor találkozhatunk olyan helyzettel, amikor háztartási kisgépeink meghibásodnak. Ilyenkor az első, ami eszünkbe jut, hogy újat vásároljunk, pedig a legtöbb esetben kijavítható hiba áll a háttérben. Ráadásul a kisgép javítása töredéke annak az összegnek, amit egy új háztartási gépre költene.

Gyakran előfordul, hogy elromlik a kenyérpirító, a porszívó, a turmixgép vagy a kézi mixer nem működik. Ezek ugyan könnyen pótolható háztartási gépek, mégsem gazdaságos meghibásodás esetén újat venni. Természetesen, amennyiben a javítás költsége meghaladná a kisgép értékét, akkor valóban nincs más megoldás, de erre igán ritkán van példa.

Mi nagy tapasztalattal és ügyfélorientált hozzáállással végezzük munkánkat, megrendelőink nagy megelégedésére. Ha velünk javíttatja háztartási kisgépét, ellátjuk azokkal a tanácsokkal, amik ahhoz szükségesek, hogy gépével ne forduljon elő újra a probléma.

Ha háztartási kisgép javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

A bojler karbantartása

A reklámokban nem esik szó bojlerünkön felgyűlt vízkő eltávolítására alkalmas szerekről. Pedig egy bojler esetében több kárt okozhat a vízkőképződés, mint mosógépünknél. A vízkő hatására romlik a meleg víz előállítás hatásfoka, és a készülék akár végleg tönkremehet.

Ha nem működik jól a vízmelegítő berendezésünk, akkor az megérződik a számláinkon. Arról nem is beszélve, hogy meghibásodása esetén nagy többletköltséget jelenthet a bojler cseréje. Az sem lényegtelen, hogy hány fokra melegíti a berendezés a vizet, hiszen ez is megérződik a vízszámlán.

A bojler működése befolyásolja az energiatakarékosságot is. Ha meghibásodik, az az energiafogyasztásunk jelentős növekedésével járhat.

A berendezés ugyan nem igényel napi karbantartást, de nem érdemes megvárni meghibásodását. Érdemes 2 évente szerelőt hívni, aki vízkőteleníti készülékünket. Emellett néhány apróságra mi magunk is odafigyelhetünk: ha elutazunk, kapcsoljuk ki a berendezést, a csöpögő szelepet cseréljük le, és ellenőrizzük 4 havonta, hogy jól zár-e. Ezen kívül, ha tehetjük, inkább zuhanyozzunk fürdés helyett!

Ha megbízható karbantartásra vágyik, forduljon a Dunamenti Gyorsszervizhez!

bojler karbantartása


Mikrohullámú sütő meghibásodása

A mikrohullámú sütő manapság már minden háztartás elengedhetetlen kelléke, hiszen nap, mint nap ebben melegítjük ételinket és italainkat. Mivel elektromos gépről van szó, nagy részben ebből adódhatnak hibái, melyeket nem könnyű elkerülni.

Gyakran olyan anyagot melegítünk mikrónkban, amely károsítja annak működését. Törekedjünk arra, hogy minden esetben átlátszó edényben melegítsük ételeinket, italainkat, hogy ne zavarjuk ezzel a sütő rádióhullámainak működését. Ne hagyjunk tányérunkban kanalat, vagy más fém evőeszközt, mert ez is tönkreteheti mikrohullámú sütőnket.

Figyeljünk oda arra, hogy a mikró működése közben ne nyissuk ki az ajtót, mert ezzel sérülhetnek a védőkapcsolók és ez lecsaphatja a feszültséget. Ilyen esetben a meghibásodás nem okozza feltétlenül a sütő elromlását, hiszen több biztonsági kapcsoló van működésben, ennek ellenére a javíttatást nem kerülhetjük el.

Gyakran egy szimpla áramszünet miatt is előfordulhatnak meghibásodások, de a nem megfelelő használat gyakrabban okozza a háztartási gép elromlását.

Ha bármilyen furcsa hangot észlel mikrohullámú sütőjéből, esetleg nem melegíti ételeit megfelelően, vagy nem forog a tányérforgató motor, keresse fel szervizünket! Kollegáink szakértelmükkel javítják háztartási gépét!

mikrohullámú sütő meghibásodása


Meghibásodott hűtőszekrénye?

A hűtőszekrény fontos kelléke mindennapi életünknek, olyan háztartási gépről van szó, melyet naponta használunk, így meghibásodása komoly problémákat jelent életünkben. Ételeink tönkremehetnek, mely rengeteg pluszköltséggel jár, nem beszélve a hűtőszekrény esetleges cseréjéről, amely nem tervezett kiadást jelent a hétköznapokban. Ezért érdemes odafigyelnünk háztartási gépünk helyes működésére, hogy megelőzzük a teljes tönkremenetelét.

Hűtőszekrényünk rendellenes működésére utal, ha ételeinket nem hűti megfelelően, esetleg egyáltalán nem hűt, leereszt, folyik. Ilyen esetben érdemes először ellenőrizni a hűtőszekrény csatlakozását, hogy van-e pár centiméter távolság a fal és hűtőgépünk között, és hogy nem éri-e közvetlen napfény fridzsiderünket. Az is előfordulhat, hogy a hűtőszekrény ajtaja zár rosszul, ami adódhat az ajtógumi mágnescsíkjának meggyengüléséből, vagy a nem megfelelő tisztításból. A hűtőszekrény kattogását is számos probléma okozhatja, például a nem megfelelő felületen való elhelyezés, de adódhat a kompresszor mellett lévő csövek összeéréséből is.

Ha Ön is szeretné, hogy hűtőszekrénye hosszú életű legyen, bízza szervizelését cégünkre!

hűtő jvítás
mosógép javítás

mosogatógép javítás

mosógép

Várjuk megtisztelő hívását!

Kérjük, hívása előtt tekintse meg kiszállási körzetünket! >>>
 
  Dunamenti Gyorsszerviz - Mobil:06-30-861-45-57
Hűtőgép javítás - Mosógép javítás - Mosogatógép javítás - Villanytűzhely javítás - Takarítógép javítás - Mikrójavítás - Bojler javítás - Villanykályha javítás - Porszivó javítás - Centrifuga javítás - Elektromos fűnyíró javítás - Hűtőgép szerelő - Mosógép szerelő - Mosogatógép szerelő - Villanytűzhely szerelő - Takarítógép szerelő Bojler szerelő - Villanykályha szerelő - Porszivó szerelő - Centrifuga szerelő - Elektromos fűnyíró szerelő

Hűtőgép-Wikipedia | Háztartásigép.lap.hu | Mosogató.lap.hu | Mosogatógép használata
eXTReMe Tracker
Facebook
Google+
Twitter
@GereA4 tweetek
Youtube
Blogger
Pinterest